Diensten

Het is belangrijk voor een aannemer te kunnen vertrouwen op betrouwbare onderaannemers.

Moorland B.V. denkt graag met de aannemer mee over alle facetten van het metselwerk: logistiek, planning, routing en natuurlijk het leveren van kwaliteit. Het metselbedrijf staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en realiseert projecten voor diverse aannemers in Nederland.


Moorland B.V. is gespecialiseerd in alle metselverbanden en lijmwerk. Voor het leveren van een zo hoog mogelijk kwaliteit denken wij bij grote projecten graag in het begin stadium al mee over het metselwerk. Hierdoor kunnen wij in samenwerking met de aannemer, de opdrachtgever en architect zo goed mogelijk advies geven over de mogelijkheden van het metselwerk.

Gezien de aard van onze werkzaamheden komt u Moorland B.V. vooral tegen in de nieuwbouw. Voor een aantal vaste zakelijke opdrachtgevers zijn wij actief bij verschillende gerenommeerde nieuwbouwprojecten. Al jaren bouwen wij aan een aantal interessante vooraanstaande referentieprojecten.

Met een vaste schil van circa 50 medewerkers en 15 lijmkranen `brengen wij jaarlijks tientallen projecten tot een geslaagd succes ten einde

Moorland B.V. is:

- Vakkundig

- Betrouwbaar

- Flexibel

- Voor kleine en grote klussen

- Sinds 1986 werkzaam in de bouw